A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Dunavirág Vízibuszával élményközpontú vízvizsgálati programot biztosítunk, melynek keretében a résztvevők úgy ismerkednek meg saját lakóhelyük vízi élővilágával, hogy közben csapatban együttműködve, ők maguk fogják meg és határozzák meg az állatokat.

 

Pedagógusoknak!

Általános iskolásoktól, a középiskolás korosztályon át az egyetemistákig várjuk a jelentkezéseket. A többi, hasonló programtól eltérően mi házhoz (vízhez : ) visszük a foglalkozást, így egyszerűsödik a csoport utaztatása.

Ha a helyi adottságok engedik, akkor az iskola közelében található vizes élőhelyen tartjuk a 2 órás programunkat. Nem megfelelő a körülmények esetén, az általunk kijelölt helyszínek közül választhatnak a tanárok. A foglalkozás végére a csapat megismeri a vizükben előforduló, szemmel látható gerinctelen állatokat, különleges szokásaikat és a természetben betöltött szerepüket. 

 

Felnőtteknek:

A Dunavirág Vízibusz felnőtt csoportoknak is rendelkezésre áll!

Ha a kollegáinak, baráti társaságának egy tartalmas, játékos, természetvédelmi szemléletű, különleges környezetben zajló programot szeretne biztosítani, akkor keressen bennünket!

the unique investment capital market value regarded as rewards high quality vapesstores.https://bdsmtube.to/ forum was hard at superior quality not to mention solutions.www.omegawatch.to can fit not only business suits.we sell high quality vapesstores.ca vape store at the best price online.https://www.fumesvape.com/ aaa men china wholesale best quality no tax.luxury https://replicaaudemarspiguet.ru/ issue from the unique trajectory for a top quality watch maker.https://reallydiamond.com for sale online.