A Programról

A Programról 2018-05-17T17:28:38+00:00

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Dunavirág Vízibuszával élményközpontú vízvizsgálati programot biztosítunk, melynek keretében a résztvevők úgy ismerkednek meg saját lakóhelyük vízi élővilágával, hogy közben csapatban együttműködve, ők maguk fogják meg és határozzák meg az állatokat.

 

Pedagógusoknak!

Általános iskolásoktól, a középiskolás korosztályon át az egyetemistákig várjuk a jelentkezéseket. A többi, hasonló programtól eltérően mi házhoz (vízhez : ) visszük a foglalkozást, így egyszerűsödik a csoport utaztatása.

Ha a helyi adottságok engedik, akkor az iskola közelében található vizes élőhelyen tartjuk a 2 órás programunkat. Nem megfelelő a körülmények esetén, az általunk kijelölt helyszínek közül választhatnak a tanárok. A foglalkozás végére a csapat megismeri a vizükben előforduló, szemmel látható gerinctelen állatokat, különleges szokásaikat és a természetben betöltött szerepüket. 

 

Felnőtteknek:

A Dunavirág Vízibusz felnőtt csoportoknak is rendelkezésre áll!

Ha a kollegáinak, baráti társaságának egy tartalmas, játékos, természetvédelmi szemléletű, különleges környezetben zajló programot szeretne biztosítani, akkor keressen bennünket!